Motosiklet Habercileri

Suzuki Burgman 400 Türkiye’de!

Konfor ve Performans Yeni Suzuki Burgman 400’de Bir Arada

Suzuki Burgman 400 Türkiye’de!
22 Aralık 2021 - 13:30

Motosiklet dünyasının en önemli ve ikonik “Maxi-Scooter” (büyük scooter) modellerinden biri olan Suzuki Burgman 400, gelişmiş teknolojilerle yenilendi. Suzuki motosiklet ailesinin, konforu, kullanışlılığı ve sportif kullanımı bir arada sunmayı başaran büyük scooter modeli Burgman 400, 400 cc’lik hacme sahip, su soğutmalı, dört zamanlı, DOHC, tek silindirli, yakıt enjeksiyonlu motoruna yapılan optimizasyon ile Euro 5 emisyon standartlarına uygun hale geldi. Bununla birlikte daha sportif, aynı zamanda daha zarif ve akıcı bir sürüş deneyimi sağlayan çift ateşleme teknolojisi gibi teknolojik iyileştirmeler devreye alındı. Burgman 400, yeni kusursuz çekiş kontrolü sistemi ile de güvenliği en üst düzeyde sunuyor. Yenilenen model, Doğan Trend Otomotiv güvencesiyle 169.900 TL’lik satış fiyatıyla Suzuki Türkiye bayilerinde de yerini alıyor.

1998 yılında ilk kez piyasaya sürüldüğünde, büyük hacimli scooterlar için yeni bir pazara öncülük eden Suzuki Burgman 400, konfor, güç, bolca saklama alanı ve zarif tasarımıyla şehir içinde olduğu kadar hafta sonu kaçamakları için de ideal bir yol arkadaşı olarak kazandığı ününü yenilenen özellikleriyle daha da genişletiyor. Japon üretici Suzuki’nin ülkemizdeki tek distribütörü olan Doğan Trend Otomotiv aracılığıyla Türkiye yollarına çıkan Burgman 400, yepyeni özellikleriyle yine gözleri üzerine topluyor. Güncellenen motoruyla Euro 5 emisyon normlarına uygun hale gelen model, dikkat çekici tasarım çizgileri, yüksek verimliliği, konforlu yapısı ve dinamik sürüş özellikleriyle dikkat çekiyor.

Yüksek tork ile akıcı ve performanslı sürüş

Burgman ailesinin en köklü geçmişe sahip modeli Burgman 400, hafif ve kompakt bir gövde sunarken lüks, kalite, konfor ve performans konusundaki itibarını korumaya devam ediyor. Bu iddiasını 400 cc’lik su soğutmalı, dört zamanlı, DOHC, tek silindirli, yakıt enjeksiyonlu motor yapılan optimizasyonuyla da sürdürüyor. Silindir kapakları, pistonlar, enjektörler dahil olmak üzere revize edilen motor bloğu, optimize edilen yanmanın da katkısıyla; iyileştirilmiş gaz tepkileri ve dengeli alt-orta devir tork üretimi ile daha akıcı bir sürüş ve yüksek devirde daha performanslı bir sürüş sunuyor

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.