Motosiklet Habercileri

TÜRKİYE MOTOSİKLET SEKTÖRÜNÜN EN COOL MARKASI YAMAHA

TÜRKİYE MOTOSİKLET SEKTÖRÜNÜN EN COOL MARKASI YAMAHA
19 Haziran 2023 - 11:49

 

TÜRKİYE MOTOSİKLET SEKTÖRÜNÜN EN COOL MARKASI YAMAHA MOTOR SEÇİLDİ

Marketing Türkiye ve Roamler Türkiye iş birliğinde gerçekleşen “Cool Markalar Araştırması” sonucunda motosiklet sektörünün “En Cool Markası” Yamaha Motor seçildi. Türkiye’nin 12 istatistiki bölgesinde farklı ses gruplarının dahil edildiği araştırmada katılımcılar Yamaha Motor’u “En Cool Motosiklet Markası” seçti. Teknolojisi ve tasarımlarıyla kullanıcı gözünde tarz sahibi duran Yamaha Motor karizmatik duruşunu yönetimden pazarlama faaliyetlerine kadar her alanda göstermeye devam ediyor.

Türkiye’nin pazarlama dünyasında en güvenilir yayını olan Marketing Türkiye ve Hollanda merkezli, 15 ülkede faaliyet gösteren araştırma şirketi Roamler’in ortaklaşa düzenlediği “En Cool Markalar” Araştırması 30’u aşkın kategoride gerçekleşti. Her yıl sıralamanın değiştiği araştırmada markalar kıyasıya yarışıyor. Türkiye’nin en cool markalarının seçildiği araştırmada tüketici gözünde karizma sahibi markalar belirlendi. Açıklanan sonuçlara göre motosiklet kategorisinde tüketicinin gözünde “En Cool Marka” Yamaha Motor seçildi.

 

Sektöründe felsefesi, teknolojisi, tasarımı ve müşteri ilişkileri yönetimiyle beklentilerin ötesinde hizmet sunan Yamaha Motor, kullanıcısına özgür, yaratıcı ve arzu edilen bir hayat tarzı sunuyor. “Kuruluşundan bu yana teknolojiyi özgün yaşam tarzı yaratma çabasıyla işleyen Yamaha Motor, tüm dünyada kitleleri peşinden sürükleyen marka oldu” diyen Yamaha Motor Türkiye Genel Müdürü Hakan Kaya, “Markamızın savunduğu Kando felsefesi, müşteri beklentilerinin üzerinde teknoloji ve hizmet yaratma çabamızın çıkış noktası. Teknolojimiz, tasarımlarımız, sunduğumuz yaşam biçimi, çevre ve insan duyarlılığımız, karizmatik duruşumuzu destekleyen önemli yapı taşlarımız. Savunduğumuz ilkelerin tüketici tarafından da benimsenmesi bizim için son derece önemli, “Cool Markalar Araştırması” sonucu ile de bunu kanıtlamış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

 

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.