Motosiklet Habercileri

KYMCO ANKARA’DA İDDİALI

KYMCO ANKARA’DA İDDİALI
04 Temmuz 2023 - 10:08

Kompakt yapılı scooter KRV 200 TCS

Doğan Trend Otomotiv tarafından Türkiye’de temsil edilen KYMCO, Ankara-Söğütözü’nde kapılarını açan Doğan Trend Otomobilite’de en yeni modellerini sergilerken, kapsamlı servis ve bakım hizmetlerine ek olarak aksesuar satışlarıyla da müşterilerini ağırlıyor. 2023 yılında tanıtılan en yeni KYMCO modellerinden Maxi-Scooter AK 550 Premium, kompakt yapılı scooter KRV 200 TCS, sadece 500 adet üretilen Xciting VS 400 Limited Edition, ekonomik scooter Dink R 150 ve elektrikli I-One, Doğan Trend Otomobilite’den satın alınabilecek.

 

Doğan Holding çatısı altında otomotiv ve mobilite alanındaki yatırımlarıyla sektörde dikkat çekici bir ivme yakalayan Doğan Trend Otomotiv, Ankara-Söğütözü’ndeki yeni şubesinde, dünyanın büyük ve prestijli markalarından Tayvanlı üretici KYMCO markasına özel bir sergileme, satış ve satış sonrası hizmetleri sunmaya başladı. KYMCO’nun Türkiye’deki 29’uncu satış ve 30’ncu yetkili servis noktası olan yeni merkezde, 201 metrekarelik showroom’unda yeni modellere ek olarak, kask, mont, eldiven ve daha birçok kapsamlı motosiklet aksesuarlarına da yer veriliyor. KYMCO tutkunlarının Ankara’daki yeni buluşma noktasında motosikletseverler hem motosikletleri yakından inceliyor hem de eğitimli, sektöre hâkim ve konusunda uzman profesyonellerden detaylı bilgi alabiliyor.

Emre Acar:

“KYMCO’nun ülkemizdeki potansiyelini görerek, yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz”

Doğan Trend Motosikletten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Acar, “Küresel çapta yılda 1 milyonun üzerinde motosiklet ve ATV üretimi gerçekleştiren, dünyaca tanınan KYMCO’nun ülkemizdeki potansiyelini görerek, yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ankara ve çevre bölgelerdeki KYMCO kullanıcıları için tüm hizmetleri barındıran Doğan Trend Otomobilite sayesinde, marka değerini yükseltiyor, mevcut kullanıcıların motosikletlerine katma değer sağlıyoruz. 5 yıllık garanti süresi ve uygun finansman koşullarıyla da yeni bir KYMCO sahibi olmak isteyenlere uygun fırsatlar sunuyoruz. Çok yakında KYMCO’ya olan inancımızla yeni yatırımlarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

KYMCO yeni modelleriyle göz dolduruyor!

Dünyanın büyük ve prestijli markalarından Tayvanlı üretici KYMCO, AK 550 Premium, KRV 200 TCS, Xciting VS 400 Limited Edition, Dink R 150 ve I-One gibi yenilikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. KYMCO, ayrıca Doğan Trend güvencesiyle 5 yıllık garanti süresi ve uygun finansman koşullarıyla da yeni motosiklet sezonuna iki teker üzerinde girmek isteyenlere uygun fırsatlar sunuyor. Motosiklet sektörüne katma değer sağlayan bir adım olarak, 2023 model 0 km modellerinde 5 yıl garanti sunmaya başlayan KYMCO ayrıca 2021 ve 2022 yıllarında sattığı, periyodik bakımları düzenli yapılmış KYMCO motosikletler için de +2 yıl daha garanti uzatma imkânı sağlıyor.

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.