Motosiklet Habercileri

TMP’DEN YEREL SEÇİMDE ADAYLARA AÇIK ÇAĞRI

TMP’DEN YEREL SEÇİMDE ADAYLARA AÇIK ÇAĞRI
03 Mart 2024 - 15:24

31 Mart 2024 Tarihinde Yapılacak Yerel Seçimlerde Partilerinde Belediye Başkan Adayı Olarak Açıklanan Adaylardan TÜRKİYE MOTOSİKLET PLATFORMU Olarak Talebimizdir;

Siyasi Partilerin Değerli Belediye Başkan Adayları,

Biz Türkiye Motosiklet Platformuyuz. Türkiye çapında 216 dernek ve kulübün üye olduğu,  Türkiye’de motosiklet kullanan 4,6 milyon motorcunun sesiyiz. Bürokraside, devlet kademelerinde motosikletçilerin isteklerini dile getiren, can emniyetleri için çalışan, her mecrada yorulmadan çaba sarf eden bir sivil toplum kuruluşuyuz.  Siyaset konuşmayan, siyaseti sadece motosikletçilere bir hizmet aracı olarak gören bir platformuz. Bugüne kadar da bu taleplerimizin karşılığını, haklı isteklerimizin yerine getirilmesi şeklinde hep gördük. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şimdi Belediye Başkan Adaylarımızdan bir talebimiz var. Hangi partiden olursanız olun, seçime girdiğiniz büyükşehirde, ilde, ilçede eğer seçilirseniz;

  • Motosikletçiler için neler yapmayı planlıyorsunuz?
  • Motosikletçiler için projeleriniz nelerdir?

Sizlerden bu yazdığımız soruların cevabını içeren en fazla 1,5 dakikalık bir video istiyoruz. Tabi ki kim olduğunuzu da belirtecek şekilde çektiğiniz videoyu @turkiyemotosikletplatformu instagram hesabına göndermenizi rica ederiz. Bu videolarınız sosyal medya hesaplarımızda motosikletçilere yayınlanacaktır. Sözleriniz olarak da kayda geçirilecektir. Seçilmeniz halinde de takipçiniz olacağımızı da bilmenizi isteriz.

Trafiğin azaltılması için mevcut şehir yapısının değiştirilme koşullarına bakıldığında çok fazla seçeneğimizin olmadığı görülmektedir. Kentsel dönüşüm haricinde yapılaşmanın düzeltilmesi çok zordur. Öncelikle insanları ikna etmek için zaman sonra emek ve masraf gerektirmektedir. Halbuki motosiklet kullanımının teşvik edilmesi, yaygınlaştırılması çok daha az maliyetle trafiği azaltacaktır. Tabi ki kurallara uyulması elzemdir.

İşte bu yüzden belediye başkan adaylarımıza seslenmeyi, onlara bir ışık olmayı hedefledik. Belediye başkan adaylarımız da projeleri ile bizlere ışık olsunlar.

Bütün adaylara başarı dileklerimizi sunuyor, motosikletçiler ile ilgili projelerini beklediğimizi bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.

Hakan ŞENER- Türkiye Motosiklet Platformu Genel Sekreteri

3 Mart 2024- genelsekreter@tmp.gen.tr

@turkiyemotosikletplatformu (instagram hesabı)

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.