Motosiklet Habercileri

Harley ve Davidson’un ruhu İstanbul Boğazı’nda

Harley ve Davidson’un ruhu İstanbul Boğazı’nda
02 Nisan 2019 - 7:51

1904 yılında ABD’nin Chicago eyaletinde satışa sunulan ve ilk modern motosikletlerden kabul edilen Harley Davidson markası, İstanbul’da motosiklet tutkunlarını bir araya getirdi. Markanın temsilcisi Boğaziçi Motor, 150 iki teker sevdalısını 21 farklı modelle İstanbul Boğazı’nın eşsiz güzelliğinde tura çıkardı.

Çocukluk arkadaşı Harley ve Davidson adlı iki girişimci tarafından üretilen ve halen dünyanın en egzotik motosikleti olarak tanımlanan Harley Davidson, motosiklet sezonunun açıldığı ilk günlerde coşkulu bir etkinliğe imza attı.

Harley Davidson Boğaziçi Motosiklet’in organize ettiği sürüş günleri 29-30 Mart’ta gerçekleşti. 150’den fazla motosiklet tutkunu 21 farklı modelde 250 sürüş yaparak efsane markayı tanıma fırsatı buldu. Bu etkinliğin en gözde modeli FXDR 114 olarak öne çıktı.

Çevre illerden gelenler oldu

Yüksek güç üreten motosikletlerden, custom(eskiyi yeniden yorumlayan) modellere kadar pek çok Harley Davidson, motosiklet severlerin İstanbul Boğazı’nın eşsiz güzelliğinde gezmesini sağladı. Forty Eight modelini denediğini söyleyen Eda Öztürk, “Güçlü ve yol tutuşu güvenli bir motosiklet ile tecrübe edindim. Sürüşü o kadar güzeldi ki kendimi her an iyi hissettim” dedi.

Harley Davidson bir kültürdür

İstanbul dışından Tekirdağ, İzmir ve Edirne gibi illerden pek çok tutkunun test sürüşüne katıldığını söyleyen Harley Davidson Boğaziçi Genel Müdürü Oğuz Tepebaşılı ise, “Hog Bosphorus Chapter olmak üzere yüzlerce kişiyi ağırlamanın gururunu yaşadık. Bu yıl geçen yıllara oranla kadın motosiklet kullanıcılarının daha fazla ilgi gösterdiğini gördük. Türkiye de 3 şehri gezecek şişli escort deneme tırı ilk bize geldi. Geçmiş yıllara göre katılımın yüksek olması bizi memnun etti. Birçok motor tutkunu Harley sevdasını 2019 modeller ile test etme şansı buldu. Harley Davidson’un bir kültür olduğunu ve motosiklet sevdalılarını birleştirdiğini bir kez daha gördük” dedi.

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.