Motosiklet Habercileri

Yeni ve yenilenen modelleriyle Honda 2021

Yeni ve yenilenen modelleriyle Honda 2021
28 Şubat 2021 - 12:46

Yeni Dio

Dünyanın ilk Scooter modeli Juno K’yı 1954 yılında piyasaya çıkartan Honda’nın Türkiye’de ilk kez satışa sunacağı Dio modeli, Scooter segmentine yeni bir soluk getirecek. Kullanıcıların günlük ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan Dio, güvenli ve kolay kullanımın yanı sıra yakıt ekonomisiyle dikkat çekiyor. Giriş seviyesi Dio; hava soğutmalı, yakıt enjeksiyonlu, verimli Smart Power (eSP) motoru, dengeli şasisi, Honda Kombine Fren Sistemi (CBS) ve geniş depolama alanı ile kullanıcılara fonksiyonel çözümler sunuyor.  Dik mimari tasarıma sahip yeni Honda Dio; inci yasemin beyazı, mat metalik siyah ve şeker kırmızı gibi 3 farklı renkte.

FORZA 750 

Honda’nın Türkiye’ye özel üretilen 250 cc’lik maksi scooter modeli Forza, 2021 yılında 750 cc’lik çift silindirli motoruyla Türkiye yollarına çıkacak. Forza 750; Standart, Sport ve Yağmur olmak üzere 3 sürüş modunun yanı sıra özelleştirilebilen Kullanıcı modu sunuyor. Yeni Forza 750 modeli ayrıca Honda Seçilebilir Tork Sistemi (HSTC), LED farları, USB Şarj Soketi, 5”lik TFT ekranı, Akıllı Telefon Kontrol Sistemi gibi geliştirilmiş özellikleri ile dikkat çekiyor.  

X-ADV

Honda’nın ‘City Adventure‘ konsepti ile 2017 yılında satışa sunduğu ve kısa sürede beğenilen motosikleti X-ADV,2021’in yenilenen modelleri arasında. Yenilenen X-ADV modeli; Euro5 uyumlu motoru, güncellenen Çift Kavramalı Şanzıman teknolojisi (DCT) ve Honda Seçilebilir Tork Sistemi (HSTC) ile yakıt verimliliği sağlıyor. Ekonomik kullanımının yanı sıra 6.750 devirde 43.1 kW güç üretebilen motoru sayesinde de arazi koşullarına, trafikte ve uzun yollarda yüksek bir performans sunuyor.

NC750X

Özgün tasarımı ve yüksek performansı ile Avrupa ve Türkiye motosiklet pazarında popüler olan NC750X, iki tekerlek üzerinde Honda’ya özgü bir teknoloji sunmaya devam ediyor. Güncellenen Çift Kavramalı Şanzıman teknolojisi (DCT), Standart, Sport ve Yağmur olmak üzere 3 farklı sürüş modu, Honda Seçilebilir Tork Sistemi (HSTC), yeni LED farları ve gelişmiş LCD göstergesi ile en son teknolojileri kullanıcılarına sunuyor.

PCX125

Scooter’da rekabeti kızıştıracak en iddialı modeller PCX125 2021 yılı için tamamen yenilendi. Yeni PCX125, üst düzey güvenlik teknolojileri, modern tasarımı ve yenilenen verimli motoru ile Şubat ayından itibaren 29 bin 800 TL’lik fiyatıyla Türkiye yollarına çıktı. Yeni PCX125, modern ve şık tasarımı ile 4 farklı renkte yollara çıkıyor. PCX125, modern hatları, zarif kıvrımları, konforlu ve ideal yükseklikteki selesiyle sele altındaki 30 litrelik geniş bagajıyla da çok fonksiyonel. Siyah, kırmızı, gri ve beyaz olmak üzere 4 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.