Motosiklet Habercileri

YAMAHA’YA KADIN DOSTU MARKA ÖDÜLÜ

YAMAHA’YA KADIN DOSTU MARKA ÖDÜLÜ
26 Mayıs 2023 - 18:23

R25 Kadınlar Kupası projesiyle “Kadın Dostu Markalar 2023 Farkındalık Ödülü

Yamaha Motor Türkiye bu yıl üçüncüsünü düzenlediği, kadınları pist yarışlarıyla buluşturan R25 Kadınlar Kupası projesiyle “Kadın Dostu Markalar 2023 Farkındalık Ödülü”ne layık görüldü.

 

Kadın Dostu Markalar Platformu

Gücünü kadından alan, kadın istihdamına, eğitime, toplumsal fırsat eşitliğine, kadın girişimci desteklerine katkıda bulunan Kadın Dostu Markalar Platformu’nun bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Kadın Dostu Markalar 2023 Farkındalık Ödülleri İş Sanat’ta yapılan törenle sahiplerini buldu. Kadın Dostu Markalar Platformu’nun odağında kadın olan; eşitlik, sürdürülebilirlik, kadın gücünün desteklenmesi, işte ve eğitimde fırsat eşitliği, toplumsal bilinç oluşturma gibi konularda projeler üreten kurumların ödüllendirildiği organizasyonda Yamaha Motor Türkiye’nin, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF), TMF Milli Takımlar Kaptanı ve Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu işbirliği ile düzenlediği R 25 Kadınlar Kupası Kadın Dostu Markalar 2023 Farkındalık Ödülü”ne layık görüldü.

Kadın Dostu Markalar Platformu’ndan geçtiğimiz yıl ‘kadınlara özel ücretsiz sürüş eğitimi

Kadınları pist yarışlarıyla buluşturan R25 Kadınlar Kupası her yıl onlarca kadına fırsat yaratıyor. Öğrencisi, öğretmeni, beyaz yakalısı her yaştan motosiklet sevdalısı kadın pist deneyimi yaşayarak kıyasıya rekabete giriyor. Hepsi farklı sosyal statüden gelen kurumsal hayatta çeşitli pozisyonlarda görev alan ya da öğrenci olan 18-45 yaş arası kadınlar sınırları olmadığını, motosiklet kullanmanın ya da yarışmanın cinsiyeti olmadığını gösterdi. Türkiye’de ve Avrupa’da ilk olan R25 Kadınlar Kupası’nı her yıl düzenlenerek yüzlerce kadına fırsat yaratmayı ve Avrupa pistlerine yarışçı kazandırmayı hedeflediklerini söyleyen Yamaha Motor Türkiye Genel Müdür Hakan Kaya, “Yeterli pist bulunmayan ülkemizde yarışmak isteyen ve yeteneği olan kadın sürücüler ne yazık ki fırsat yakalayamıyor. Pist deneyimi ve yarış fırsatına kavuşan kadınlar iki yıldır başvurulara yoğun ilgi gösteriyor. Kadın Dostu Markalar Platformu’ndan geçtiğimiz yıl ‘kadınlara özel ücretsiz sürüş eğitimi’ projemizle ödül almıştık, bu yıl da R25 Kadınlar Kupası ile ödüle layık görüldük çok mutluyuz. Kadın Dostu Markalar Platformu” dedi.

 

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.