Motosiklet Habercileri

YAMAHA MOTOR TÜRKİYE’YE BRANDVERSE AWARDS’TAN ÖDÜL

Yamaha Motor Türkiye Brandverse Awards organizasyonundan Social Brands Veri Analitiği alanında sektör sıralamasında gümüş ödülün sahibi oldu.

YAMAHA MOTOR TÜRKİYE’YE BRANDVERSE AWARDS’TAN ÖDÜL
20 Temmuz 2022 - 15:54

Tüm pazarlama, iletişim ve reklam çalışmalarıyla markaların dünyasına 360 derece kapsayıcı bakış sunan Brandverse Awards’ta bu yıl “Sosyal Medya ve Dijital”, “Film”, “Medya”,”Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik”, “Strateji” ve “Marka Deneyimi” kategorilerinde markalar değerlendirmeye alındı.

Sosyal Medya ve Dijital – Social Brands Veri Analitiği” kategorisinde Yamaha Motor sektör kategorisinde Gümüş Ödüle layık görüldü. Alanında tek olan bu önemli organizasyondan ödülle dönen Yamaha Motor Türkiye sosyal medya kanallarında yenilikçi, dinamik, kullanıcıları ile interaktif iletişimde olan, özgün ve yaratıcı içerikler oluşturan yapısıyla gösterdiği başarısını bu ödülle tescillemiş oldu.

Pazarlama iletişimi faaliyetlerinin her alanında olduğu gibi sosyal medya alanında da iddiasını koruyan Yamaha Motor Türkiye müşteri merkezli iletişim yürüterek tüm çalışmalarının ve hizmetlerinin odağına yerleştiriyor.Yamaha Motor Türkiye sosyal medya kanallarını kullanıcıları ve takipçileri ile anlık iletişim kuruyor ve onların fikir ve tepkilerini anında alıp ölçerek değerlendirmeye alıyor. Ürün, hizmet, sosyal sorumluluk ve yarış iletişimine yönelik nitelikli ve bilgilendirici içerikler ile Yamaha Motor Türkiye dijital alanda aktif olarak yer alıyor.

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.