Motosiklet Habercileri

TMP ÖNCÜLÜĞÜNDE KATİL BARİYERLER DEĞİŞİYOR!

TMP (Türkiye Motosiklet Platformu), yaptığı paylaşım ile bariyer sistemi hakkında yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını duyurdu.

TMP ÖNCÜLÜĞÜNDE KATİL BARİYERLER DEĞİŞİYOR!
22 Mart 2022 - 8:45

Günümüzde 185 kulübü bünyesinde bulunduran ve Türkiye’nin en büyük oluşumlarından olan Türkiye Motosiklet Platformu (TMP) , sosyal medyadan yaptıkları “Katil Bariyer! ” paylaşımı ile İBB Yol Bakım ve Koordinasyon Başkanlığı ile sonuca ulaşıldığını aktardı.

“Ölümler ve Ciddi Yaralanmalar Azalacak”

Bariyerlerin kaza sırasında bir giyotin gibi işlev gördüğünü, altına giren motosiklet sürücüsünün kafasını bile kesebildiğini belirten Mottoman Başkanı Ender Yıldız, ölümlerin ve ciddi yaralanmaların azalacağını belirtti. Yıldız, “Herhangi bir koruyucu kaportamız ya da emniyet kemerimiz yok. Yaptığımız kazanın şiddeti değil bariyerlerin keskinliği bizi öldürüyor. Girişimlerimizin sonuç vermesi bizi çok sevindiriyor” dedi.

Tüm Motosiklet Tutkunları Davetli

Ayrıca yapılan paylaşımda TMP, bariyer montajını hep beraber yapmak amacıyla, tüm motosiklet severleri 27 Mart Pazar günü saat 10.00’da E-5 Karayolu Kartal Köprüsü altında toplanmaya davet etti.

Türkiye Motosiklet Platformu tarafından yapılan paylaşımda “Uzun süredir mevcut bariyer sistemine ek, motosikletçilerin güvenliğini sağlayacak bariyer yapılmasıyla alakalı görüşmelerimizin sürdüğü İBB Yol Bakım ve Koordinasyon Başkanlığı ile sonuca ulaştık. Faaliyete 7. Bölge ile başlanacak. 27 Mart Pazar günü saat 10.00’da E-5 Karayolu Kartal Köprüsü altında buluşuyoruz. Motorcu dostu bariyer montajını hep birlikte yapacağız. Tüm motosikletçi dostları bekliyoruz. “ ifadeleri yer aldı.

İlgili Paylaşım:

 

 

 

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.