Motosiklet Habercileri

Motorcu dostu bariyer çalışmaları başladı

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Motosiklet Platformu’nun duyurduğu proje için çalışmalar başladı. Çalışmalara birçok motosiklet sürücüsü destek verdi.

Motorcu dostu bariyer çalışmaları başladı
28 Mart 2022 - 7:33

İBB, motosiklet sürücülerinin hayatlarını tehlikeye atan ve “katil bariyer” olarak anılan bariyerlerin değişim çalışmalarına Anadolu yakasında başlandı.

Belediye ekiplerin çalışmalarına birçok motosiklet kulübü destek verdi. Motorcu dostu bariyerlerin Anadolu Yakasında 9 farklı kavşakta daha kurulacağı öğrenildi.

“BUGÜN BİZİM İÇİN BAYRAMDIR”

Türkiye Motosiklet Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Fatih Özsoy, motorcu dostu bariyerlerin yapılmasıyla ilgili yaptığı paylaşımda; “Bir Hayal kurduk, hepimiz bir olduk, bugüne ulaşmak için yıllar süren mücadelenin sonuçlarını almaya başladık. İsteğimiz odur ki, evlatlarımız güvenli yollarda sürsün. Motorcular güven içinde olsun. Söz verdik, emek verdik, ter döktük ve başardık. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Emeği geçen, destek veren, insanların canını her şeyin önünde tutan, sesimizi duyup duymazdan gelmeyen herkese sonsuz teşekkürler. Bugün bizim için bayramdır.” İfadelerini kullandı.

Tüm Kuryeler Federasyonu adına konuşan Murat Tomris ise, “Yıllardır kanayan yaramız haline gelen bir çok motosiklet sürücüsü dostumuzu kaybettiğimiz “ Katil bariyer “ diye adlandırdığımız bu bariyerler en ufak hızda bile düştüğümüz zaman vücudumuzun parçalarını bir jilet gibi kesmekteydi bir çok örnek ile beraber yetkililere sesimizi duyurmaya da çalışsak maalesef çok bir gelişme olmamıştı ta ki bugüne kadar artık katil bariyer degil motorcu dostu bariyerler İstanbul da İBB öncülüğün de Kartal da başladı belki bir çok kaza da ölümlerin önüne geçecek olan bu bariyerlerin tüm motosiklet camiasına ve kuryelere hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

 

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.