Motosiklet Habercileri

MOTED Başkanı Kılıçer “Hedefimiz güvenli ve sağlıklı bir motosiklet pazarı”

 Ülkemizde en çok satılan 11 dünya markasını bünyesinde barındıran Motosiklet Endüstrisi Derneği, sektörün gelişmesi için çalışmaların sürdürüyor. 3 yıldır MOTED başkanlığını sürdüren Bülent Kılıçer, “ Güvenli ve sağlıklı bir motosiklet pazarı oluşturmayı hedefliyoruz. Yeni kullanıcıları motosikletle tanıştırırsak amacımıza ulaşabiliriz” dedi.

MOTED Başkanı Kılıçer “Hedefimiz güvenli ve sağlıklı bir motosiklet pazarı”
23 Şubat 2020 - 17:09

Devlet ve motosikletli arasındaki köprü kuruluş

2004 yılında kurulan ve motosiklet sektöründe etkinliği her geçen gün artan MOTED, devlet kurumlarıyla tüketiciler arasında köprü olmaya çalışıyor. MOTED Başkanı Bülent Kılıçer, “ Türkiye’de motosiklet sektörünün gelişimi için gerekli aksiyonların yasal mercilerle koordineli olarak alınması ve toplumun motosiklet kullanımına yönelik bilinçlendirilmesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun yanı sıra MOTED Türkiye’de motosiklet sektörü ve ilgili her türlü konu hakkında yöneltilen yurt içi ve yurt dışı kaynaklı bilgi edinme taleplerinde danışma kaynağı görevini üstlendi” dedi.

“Avrupa Birliği standartlarını getiriyoruz”

Kılıçer, “ Aynı zamanda Avrupa Motosiklet Endüstri Dernekleri Birliği üyesiyiz. Avrupa Birliği’nde motosiklet konusundaki geliştirmeleri ve politikaları takip ederek ülkemizde uygulanmasını sağlamak üzere de çalışmalar yapıyoruz. Motosiklet sürücülerinin güvenli sürüş yapabilmeleri için gerekli olan eğitim altyapısı, ehliyet sistemi, yol düzenlemeleri gibi konularda ilgili kurum ve kuruluşlara bilgi paylaşımı ve aktarımı yapıyoruz. Türkiye’de henüz gelişmekte olan motosiklet bilincinin oluşturulması ile ilgili yapılan çalışmalarda danışma ve bilgilendirme kaynağı görevini üstlendik. MOTED üyesi olan marka temsilcisi üyelerin çoğunun motosiklet eğitimi ile ilgili bölümleri ve eğitim okulları var. MOTED faaliyet geçtiği 2004 yılından itibaren motosiklette güvenli kullanımın ön plana çıkaracak birçok çalışmaya imza attı. Motosiklette güvenlik konusu daima sektörün ve derneğin en öncelikli konularından birisi olmuştur” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.