Motosiklet Habercileri

Bugün Efkarlıyız Açmasın Güller

Türk motosiklet camiası İpsala’da geçirdiği bisiklet kazası sonucu ölen Yılmaz Bayraktar’a ağlıyor.

Bugün Efkarlıyız Açmasın Güller
29 Kasım 2020 - 23:34

22 Kasım’da kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım servisinde hayatını kaybeden Yılmaz Bayraktar’ı gerçek bir sivil toplum öncüsü ve iki teker sevdalısı olarak hatırlayan arkadaşları, dokunduğu hayatlara bıraktığı izlerin asla silinmeyeceğini belirtti.

Motosikletin sadece sürmek eylemi için kullanılmadığını, pek çok iyilik ve güzelliği buluşturduğunu kanıtlayan isimlerden biriydi Yılmaz Bayraktar. Memleketi Edirne’nin İpsala ilçesinde hem iki teker kültürünün gelişmesini sağlarken, sınır kentinde motosikletçiler için kurulmasına öncülük ettiği misafirhane ile gönüllere kazanmıştı. Ulusal ve milli günlerde üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirirken Türkiye’nin dört bir tarafında motosikletlilerin sorunlarına kafa yoracak kadar duyarlı Yılmaz Bayraktar’ı kelimelerle anlatmak mümkün değil. 22 Kasım’da bisikletiyle evine dönerken Köprü Mahallesi Murat Sokak’ta yola savrularak kafasını çarpan Bayraktar, yaşam mücadelesi verdiği Keşan Devlet Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu. İpsala Toplumsal Kalkınma ve Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, BİDOST Üyesi, ATAM Motosiklet Kulübü İpsala Temsilcisi hem motosiklet hem bisiklet sevdalısı Bayraktar’ın Türk motosiklet camiasına bıraktığı iz uzun yıllar silinmeyecek. www.motosiklet habercileri.com olarak üzüntümüzü dile getirirken tüm camiaya başsağlığı diliyoruz.

Türkiye motosiklet Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şener: “Arkasından kötü konuşacak kimseyi bulamazsınız. Yılmaz kardeşim sağlığında da melekti öldükten sonra da yine bir melek. Çok genç yaşta ve çok zamansız kaybettik. Yaşasaydı eminim daha önünde yapılacak çok iyilik vardı. Türkiye Motosiklet Platformu olarak kardeşine, ailesine ve tüm motosiklet kardeşliğine baş sağlığı diliyoruz. Kardeşimizin mekanı cennet olsun. Adı unutulmayacak. Böyle zamansız ve genç ölümün ardından ne diyeceğimi bilemiyorum”

Yamaha XMAX Kulübü’nden Özdemir Altuntaş: “Motosiklet camiası dediğimiz toplulukta bazı isimler yaptıkları işlerle, söylediği söylemlerle ve farklı kişilikleriyle adını duyururlar. Yılmaz Bayraktar’da benim için ayrıcalıklı isimlerden biriydi.  18 Mart’ta motosikletimle Çanakkale’ye giderken o yürüyerek gider, yolda durup kısa sohbet sonrasında ayrılırdık. 19 Mayıs’ın 100’uncü yıl kutlaması için Samsun’a gittiğimizde karşılaştık. Edirne’den otobüsle geldiğini ve yeni indiğini söyleyip, sadece 1 saat sonra tekrar aynı otobüsle Edirne’ye döneceğini söyleyince şaşırmıştım. Sosyal medya üzerinden tanıştığı kişileri görmek için her fuara gelir, herkesle fotoğraf çekilir, ama motosikletlere bakmaya vakit bile bulamadan aynı akşam memleketine geri dönen arkadaş sevdalısı ve vatan aşığı bir kardeşimizdi. Şimdi ne Çanakkale’ye yürüyecek, ne bayramlarda telefonla arayacak, ne de İpsala’ya gittiğimde beni karşılayacak Yılmaz kardeşim var. Mekânın cennet olsun kardeşim. Sende artık unutulmayacaklar arasına girdin”

Türkiye Motosiklet Platformu Başkanı Zafer Fatih Özsoy: “Tanıdığım en efendi insanlardan biriydi.  Bugüne kadar bir kez olsun en ufak bir kötülüğünü hayata olumsuz bakışını görmedim. Söyleyecek fazla söz bulamıyorum. Mekânın cennet kardeşim”

Denizatı Motosiklet Kulübü’nden Gökhan Karakaş: “Ulu bir çınarın altında oturup Yılmaz’ın yerkürede bıraktığı anlamı idrak etmek isterim. Gittiği yer güzelliklerle dolsun”

Cenaze bilgileri:

30 Kasım 2020 Pazartesi günü

İpsala Tuncay Sagun Camii’nde kılınacak öğle namazı ardından toprağa verilecektir.

 

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.