Şimdi 28 yaşında olan Yoovidhya, bir polis memurunun hayatını kaybettiği kazayla sekiz yıldır ülkenin gündemindeydi.
FERRARİ’NİN ALTINDA 100 METRE SÜRÜKLENDİ
BBC Türkçe’nin haberine göre olay 3 Eylül 2012’de sabah 05.00’te başkent Bangkok’un merkezinde meydana geldi. Bir soygun ihbarı alan Wichien Klanprasert adlı polis memuru, 80 kilometre hız sınırı bulunan yolda motosikletine saatte 170 kilometre hızla gelen bir Ferrari’nin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Polis memurunun cesedi Ferrari’nin altında yüz metre kadar sürüklendi. Aracın sürücüsü kaçtı.
FREN YAĞI İZLERİ VİLLAYA ÇIKTI
Polis yoldaki fren yağı izlerini takip ederek Yoovidhya’nın evine ulaştı. Villayı kuşatan polis arama izni alıp içeri girdi ve ön kısmında ağır hasar oluşan, hava yastıkları açılmış siyah Ferrari’yi buldu. O dönemin polis yetkililerine göre Yoovidhya, aracı kendisinin kullandığını kabul etti, motosikletin aniden önüne çıktığını söyledi.
Kanında yüksek miktarda alkol bulunan ancak olay sırasında değil kazadan sonra alkol aldığını söyleyen Yoovidhya 16 bin dolarlık kefaletle serbest bırakıldı.
AİLE 100 BİN DOLAR ALDI, DAVA AÇMADI
Yoovidhya’nın 100 bin dolar ödediği ailesi, dava açmaktan vazgeçti. Ancak açılan kamu davaları devam etti.
Vorayuth Yoovidhya, 2013’ten sonra çıkarılan yedi mahkeme celbinden hiçbirine uymadı.
Aynı yıl hız limitini aşma davası zaman aşımına uğrayarak düştü.
Kaynak: OdaTv








MOTOSİKLETLİ ZABITADAN SINAVA GEÇ KALANLARA YARDIM
MOTOKROS ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR’DA
YERLİ ÜRETİM HONDA PCX SATIŞTA
MOTOSİKLET SERVİSİNDE ANLAYIŞ DEĞİŞİYOR
İSTANBUL’DA MOTOSİKLET SAVAŞLARI: ÇİN EJDERHASI’NA KARŞI TÜRK BÖRÜSÜ
FUAR MOTORCU DOSTU BARİYER GÜNDEMİYLE AÇILIYOR SEZON BAŞLIYOR