Motosiklet Habercileri

Motosikletliler Oktoberfest’te buluşacak

Motosikletliler Oktoberfest’te buluşacak
29 Eylül 2019 - 23:19

Bavyera eyaletine ve Münih kentine özgü Oktoberfest için 5 Ekim’de 42 Maslak Barock’da 36 motosiklet kulübünün katılımıyla Biketober günü düzenlenecek.

1810 yılından beri Almanya’nın Bavyera eyaletinin Münih kentinde her yıl Eylül ayının son ve ekim ayının ilk günlerinde düzenlenen Oktober Fest’e bu yıl motosiklet tutkunlarının eli değiyor. Sonbaharı hatırlatan Ekim ayının gelişini kutlamak için 210 yıldır düzenlenen festivale dünya genelinde 6 milyondan fazla insan katılırken, İstanbul’da ki en büyük motosiklet barı 42 Maslak Barock özel programlar hazırladı. 5 gün sürecek festivale motosiklet kültürünü katan Hells Angels MC grubu önderliğinde 36 motosiklet kulübü katılıyor. Türkiye’nin Renkleri platformu desteğiyle 5 Ekim Cumartesi günü Biketoberfest’e gerçekleşecek. Motosikletlilerin yaşam enerjisi ve yardımlaşma duygusunun ön plana çıkartılacağı etkinliklerde Hey Mama ve Sattas grupları konserler verecek. 

Festival içinde festival: Biketoberfest

36 motosiklet kulübü arasında Red Devils MC, Ottomans MC, Freedom Riders MC, Graywolves MC ve Türks MC gibi kulüplerin birlik beraberlik duygusuyla bir araya geleceğini söyleyen Hells Angels MC Bosphours Başkanı Kürşat Noyan Kara, Barock sahnesinin, Biketoberfest için özel hazırlandığını söyledi. Barock’un işletmecisi Kara, “ Motosiklet hayatın içinde ve tüm enerjisiyle insanları mutlu eden bir değerdir. Bizde motosiklet kültürünü her yerde anlatmaya ve topluma güzel yönlerini göstermeye çalışan iki teker tutkunları olarak Ekim ayının güzellikleri arasında yerimizi alıyoruz. Avizemiz bile motosiklet zincirinden ve her an çalışabilecek Harley Davidson sahnede yer alıyor. Tüm iki teker sevdalılarını müzik, eğlence ve dostluk dolu Oktoberfest içindeki Biketoberfest’e bekliyoruz. Motosikletlilere sürprizlerimiz olacak.” Dedi.

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.