Motosiklet Habercileri

İki teker tutkunları umut oldu

İki teker tutkunları umut oldu
03 Ekim 2019 - 12:24

Motosiklet sürücülerinin toplumun her sorununa duyarlı olduğu bir kez daha kanıtlandı. Kanser hastası çocuklara umut olmak isteyen Yamaha Xmax Fan Kulübü’nün düzenlediği GO-KarT turnuvasına 5 şehirden 102 motosiklet kulübü katıldı. Kanserle mücadele eden çocuklar için 17 bin 430 TL toplandı.

Minik Kalplerin Umudu Olmaya Var Mısın?
İki teker tutkunlarının ne kadar duyarlı olduğunu gösteren etkinliklmerden biri daha mutluluk içinde gerçekleşti. Minik Kalplerin Umudu Olmaya Var Mısın Derneği ile işbirliği yapan Yamaha Xmax Fan Kulübü’nün çağrısına pek çok motosiklet kulübü destek verdi. Maltepe’de ki Go-Kart pistinde toplanan motosikletliler hem küçük otomobillerle yarışarak içlerindeki yarışma duygusunu tatmin ettiler hem de kanser hastası çocuklar için umut oldular. Kanserle mücadele eden çocuklar için başarılı işlere imza atan Minik Kalplerin Umudu Olmaya Var Mısın Derneği için motosikletliler 17 bin 430 TL topladı.
Katımlımın kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Yamaha Xmax Fan Kulübü Başkan yardımcısı Burak Ergül, “Motosikletleriyle Balıkesir, Tekirdağ Bursa, Sakarya ve Kocaeli’den geldiler, umudumuza umut oldular.” Dedi. Toplanan parayı Minik Kalplerin Umudu Olmaya Var Mısın Derneği Başkanı Yakup Eyüp’e teslim ettiklerini vurgulayan Eyüp, “ Hem açık arttırma hem turnuva ile çocukların yanında olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Kendilerine çıkan hediyeleri bağışlayanlar bile oldu. O güzel ve güneşli Pazar gününde sürüş yapıp gezmek yerine tüm gün güneşin altında bizlerle olup tüm desteğini veren kıymetli dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Camiaya teşekkürler
Türkiye Motosiklet Platformu Başkanı Zafer Fatih Özsoy ise, “Motosiklet sürücüsü hayatı tüm güzellikleriyle yaşarken kendisini ilgilendirmeyen sorunlara sırtını dönmez. Camiamıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.