Motosiklet Habercileri

YAMAHA’DAN ANNELERE GÜVENLİ SÜRÜŞ EĞİTİMİ

Motosiklet kullanmak ne cinsiyet işidir ne yaş… Her yaştan insanın güvenli motosiklet kullanabilmesi, teorik ve pratik donanımlı bilgiye sahip olabilmesi için kurulan Yamaha Riding Academy’de kadınlara ücretsiz güvenli sürüş eğitimi veriliyor. Annesi motosiklet sevdalısı herkes için paha biçilmez bir hediye olacak bu fırsat için Yamaha Riding Acadmy’nin kapıları sonuna kadar açık…

YAMAHA’DAN ANNELERE GÜVENLİ SÜRÜŞ EĞİTİMİ
01 Mayıs 2022 - 11:37

İstanbul Tuzla’da konumlanan Yamaha Riding Academy’de belirlenen günlerde, A1, A2 ya da A sınıfı ehliyet sahibi kadınlara doğru ve güvenli motosiklet kullanımı için gerekli olan tüm teorik ve pratik bilgilerin verileceği 1 günlük ücretsiz eğitimler veriliyor. Annesi motosiklet kullanan herkes için farklı bir hediye olabilecek eğitim, anne-kız birlikte alındığında Anneler Günü için eşsiz ve unutulmaz bir deneyim olacaktır.

Özellikle büyük şehirlerde artan trafik sıkıntısı nedeni ile şehir hayatını kolaylaştıran ve doğru sürüş teknikleri ile kullanıldığında güvenli bir ulaşım aracı olan motosiklet, pandemi döneminde daha fazla tercih edilir oldu. Motosiklet dünyasına doğru ve bilinçli bir başlangıç yapmak isteyen, şehir içi sürüşlerinde gelişim sağlamak isteyen sürücüler Yamaha Riding Academy’de güvenli sürüş eğitimleri alırken aynı zamanda sürüş deneyiminin verdiği güvenle motosikletten keyif almanın da ayrıcalıklarını öğreniyor. İstanbul yer alan Autodrom pistinde verilen ve 1 tam gün süren eğitimlerde 4 kişilik gruplar oluşturuluyor. yamaharidingacademy.com adresi üzerinden alınan başvurular sonucu, eğitim için uygun bulunan sürücüler her ay belirlenen 2 gün eğitime katılıyor. Yamaha Riding Academy’nin deneyimli eğitmeni Metehan Yılmaz’ın verdiği eğitimlere A1, A2 ya da A sınıfı ehliyet sahibi kadın sürücüler katılabiliyor.

Dünya çapında tavsiye edilen eğitim programı…

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Motosiklet Federasyonu onaylı Sürüş Akademisi Yamaha Riding Academy’de katılımcılara bilimsel veriler eşliğinde hazırlanmış güvenlik ipuçları veriliyor. Yamaha Motor Co. Japonya’nın hazırladığı ve dünya çapındaki eğitim programlarının tavsiye ettiği içeriğe sahip eğitimi alanlar, doğru motosiklet kullanımı hakkında bilgi edinirken, güvenli sürüşün ne demek olduğunu daha yakından anlama fırsatı yakalıyor. Ayrıca sürüş sırasında aniden karşılaşabilecek olası tehlikeleri ya da engelleri tanımak ve ortadan kaldırma yöntemlerini öğreniyorlar.

 

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.