Motosiklet Habercileri

İki teker tutkunlarının yeni buluşma noktası

İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasına ev sahipliği yapan “Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası’nın Bebek mağazası, bisiklet tutkunlarının da ortak noktası olmaya devam ediyor. Boğaz’ın her göreni kendine hayran bırakan eşsiz güzelliğini kahve ve fit lezzetler eşliğinde seyre dalan bisikletçiler, bu molanın ardından yollarına daha keyifli devam ediyor. Kahve Dünyası Mobil Uygulaması’nı kullanan bisiklet tutkunları, yalnızca Bebek mağazasında geçerli BebekKD15 indirim kodu ile Fit Lezzetler kategorisindeki ürünlerde yüzde 15’lik indirimden faydalanabiliyor.

İki teker tutkunlarının yeni buluşma noktası
13 Temmuz 2020 - 15:06

Boğaz manzaralı, lezzet dolu bir mola! Kahve Dünyası Bebek Mağazası

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, eşsiz boğaz manzarasına sahip Bebek mağazasında bisiklet tutkunlarını konuk etmeye devam ediyor. Bebek mağazasında formuna dikkat eden ve aktif bir yaşam süren bisikletçilere el yapımı ‘Fit Lezzetler’ sunan Kahve Dünyası, bu lezzetleri dünyanın farklı coğrafyalarından tatlar barındıran yöresel filtre kahvelerden geleneksel Türk kahvesine ve aromalı filtre kahvelere kadar onlarca seçenekle tamamlıyor. Kahve Dünyası Mobil Uygulaması’nı kullanan bisikletçiler Bebek mağazasını ziyaret ettiğinde, sadece bu mağazada geçerli “BebekKD15” kodu ile Fit Lezzetler’i yüzde 15 indirimli olarak tadabiliyor.

Fit Lezzetler ile güne hafif bir başlangıç

Kahve Dünyası Fit Lezzetler kategorisinde, bu topraklarda yetişen yulaf, kepek gibi lif oranı yüksek ürünler; Anadolu’nun meyveleriyle birlikte yemişler, çekirdekler ve tohumlarla zenginleştiriliyor. Şeker yerine elma ve hurma suyuyla tatlandırılan lezzetler, yüksek lif, doğal protein ile birlikte vitamin ve mineraller içeriyor. Aynı zamanda tam tane yulaf ezmesinin sütle pişirilmesiyle hazırlanan Poriç, şeker ilavesiz çikolatayla Fit Brownie ve Kuru Domatesli Kepekli Poğaça da lezzetli birer alternatif oluşturuyor.

Mis kokulu bir kahve…

Kahve Dünyası’nın dünyanın en değerli kahve çekirdekleriyle özenle hazırladığı farklı aromalara sahip yöresel filtre kahveleri, ister yoğun ister meyvemsi tatları tercih eden spor tutkunlarına hitap ediyor. Kolombiya, Kosta Rika, Guatemala, Santos, Kenya, Antigua ve El Salvador gibi yöresel kahvelerin yanı sıra fındık, karamel veya vanilya aromalarıyla zenginleştirilen Kahve Dünyası’nın aromalı filtre kahveleri farklı damak tatlarına sahip bisikletçiler için ideal bir seçenek oluyor. Geleneksel tatlardan vazgeçemeyen bisiklet tutkunları için ise orta kavrulmuş, çok kavrulmuş veya damla sakızlı Türk kahvesinin tadını çıkarıyor.

Kahve Dünyası Hakkında

Yarım asırdır kahve – kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altınmarka Grubu’nun bir üyesi olan Kahve Dünyası, ilk mağazasını İstanbul’un Eminönü semtinde açtı. Misafirperverliği ve ikram kültürüyle kısa sürede sektörün öncü markalarından biri haline gelen Kahve Dünyası günümüz itibarıyla Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve zinciridir. Yurt içinde 200’ü aşkın mağaza olmak üzere 500’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 15 mağazası bulunan Kahve Dünyası, her gün 100 bini aşkın misafirine hizmet vermektedir. Tüm mağazalarının işletmesini üstlenerek kalitesini garanti altına alan Kahve Dünyası aynı zamanda, kahve, çikolata, dondurma, unlu mamul ve fit lezzetlerden oluşan bini aşkın lezzetinde, kendi üretimi olmayan hiçbir ürünü misafirlerine sunmayarak Türkiye’de bir benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışı sergilemektedir. “Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle faaliyetlerini sürdüren Kahve Dünyası’nın kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiği budunyahepimizin.org isminde bir platformu bulunmaktadır.

 

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.