Motosiklet Habercileri

BİSİKLET YAŞAMDIR ANLAYIŞIYLA PEDAL ÇEVİRİRKEN KAZA GEÇİRDİLER

Doğayla ve hayatla en barışık ulaşım şekli olan bisiklet tutkunları bugün geçirdikleri kazadan ucuz kurtuldu. Anadolu Yakası’nın sahil yolunda antrenman yapmak isteyen yol bisikletçileri sabah 08.00 sıralarında aniden bastıran yağmurdan korunmak için Kartal’da otobüs durağına girmişlerdi. İ.E.T.T’ye ait E-9 hattını yapan belediye otobüsü kayganlaşan yolda virajı alamayarak otobüs durağına daldı. Kazada, can kaybının yaşanmaması sevindirici olurken 4 bisikletli hafif yaralı olarak kurtuldu.

BİSİKLET YAŞAMDIR ANLAYIŞIYLA PEDAL ÇEVİRİRKEN KAZA GEÇİRDİLER
19 Ağustos 2021 - 10:46

Bisiklet, koronavirüs salgınıyla birlikte günlük yaşamda daha çok yerini almaya başladı. Hiçbir emisyon gazı salmadan ve yakıt tüketmeden çevreyle dost ulaşım aracı olan bisiklet tutkunları sabah antrenman yapmak için Kadıköy-Tuzla arasındaki sahil yolunu seçmişlerdi. Aniden bastıran yağmurdan korunmak için Kartal ilçesindeki Bülent Ecevit Kültür Merkezi önündeki otobüs durağına giren bisikletliler aldıkları tüm önlemlere rağmen bir otobüsün çarpmasından son anda kurtuldular.

Bostancı-Sabiha Gökçen Havalimanı seferini yapan E 9 hattındaki İ.E. T. T otobüsü kayganlaşan yolda virajı alamayarak otobüs durağına yöneldi. Bir araca çarpmamak için fren yaptığı öğrenilen otobüs kayarak durağa girerken 4 bisikletli ucuz kurtuldu. Bisiklet tutkunları Kemal Koyunlu, Levent Atıl, Volkan Kurdoğlu ve Oğuzhan Biçer Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.