Motosiklet Habercileri

Asil Özbay : “Önce güvenlik”

Asil Özbay : “Önce güvenlik”
27 Haziran 2018 - 19:37

Çelik Çelikyaman / MotosikletHabercileri.com
celik@MotosikletHabercileri.com

Motosiklet üzerinde tek başına 20 ülke dolaşan Asil Özbay, Motorcu Dostu Trafik projesi kapsamında iki teker tutkunlarıyla buluşuyor.

Projenin ilk buluşması Motto Akademi‘de gerçekleştirildi. Özbay, yoğun katılımın gözlendiği etkinlikte konuşmasına “motosikleti çıplak sürmenin” tehlikelerine dikkat çekerek başladı. Kaskın tek başına koruyucu olmadığına işaret eden Özbay, “Küçük bir sürtünme bile haftalarca geçmeyecek yaraya neden olabiliyor” dedi.

Aytemiz‘in ana sposorluğuna hayata geçirilen ve iki teker tutkunlarının “görünür” ve “kabul edilir” olmasını sağlamayı amaçlayan Motorcu Dostu Trafik projesinin çok önemli olduğunu belirten Özbay, tüm motosiklet tutkunlarının kurallara uyarak farklarını göstermeleri gerektiğini söyledi.

İran turuna çıkıyor

Konuşmasında daha önce gezdiği ülkelerde başından geçen hikayeleri de anlatan Özbay, teker basılan ülkelerin kültürlerini tanımanın ve insan biriktirmenin önemli olduğunu söyledi.

Özbay, MotosikletHabercileri.com‘a yaptığı açıklamada ise önümüzdeki günlerde İran turuna çıkacağını söyledi. Bu turda hem İran kültürünü tanımak istediğini hem de akademik çalışmalar yapmayı planladığını belirten Özbay, daha önceki turlarında olduğu gibi yine Kız Kulesi‘nden başlayacağını söyledi.

 

Aytemiz‘in geçenlerde tanıtımı yaptığı ana destekçisi olduğu “Motorcu Dostu Trafik” sosyal projesinin yüzü olan Asil Özbay, bu kapsamda ilk söyleşisini 30 Haziran Cumartesi Kemerburgaz Motto Akademi İstanbul‘da düzenleyecek.

Saat 18:00‘de başlayacak söyleşiye tüm motosiklet gönüllüleri davetli.

 

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.