Motosiklet Habercileri

Yamaha’ya ikinci kez sosyal medya ödülü

Yamaha’ya ikinci kez sosyal medya ödülü
08 Mayıs 2018 - 14:36

Yamaha Motor Türkiye, Social Media Awards Turkey‘de bu yıl ikinci kez motosiklet kategorisinde “Social Brands Veri Analitiği Ödülü”nü kazandı.

Bu yıl ikincisi kez düzenlenen ve markaları sosyal medya performanslarına göre değerlendiren Social Media Awards Turkey, alanında tek olan önemli bir organizasyon. Bu önemli organizasyonda Yamaha Motor Türkiye, sosyal medya performansı ile motosiklet sektöründe rakiplerini geride bırakarak birinciliği üstlendi. Digital iletişim sürecini Red and Grey Media ile yürüten Yamaha Motor Türkiye, sosyal medya kanallarında yenilikçi, dinamik, kullanıcıları ile interaktif iletişimde olan, özgün ve yaratıcı içerikler oluşturan yapısıyla gösterdiği başarısını bu ödülle tescillemiş oldu.

Pazarlama iletişimi faaliyetlerinin her alanında olduğu gibi sosyal medya alanında da iddialarını koruduklarını ve bu yıl ikinci kez aldıkları bu ödülle bunu tescillediklerini belirten Yamaha Motor Türkiye Genel Müdürü Bora Berker Cansever, Yamaha olarak Kando felsefesini benimsiyor ve yürütüyoruz. Kando Japonca’da en kısa anlatımı ile müşterinin beklentilerini aşmak anlamına geliyor. Yamaha sadece motor üretip satmıyor, müşterilerini anlayarak onların beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya ve hatta ötesine geçmeye, onlarla sürekli iletişimde olmaya çalışıyor. Müşteri merkezli iletişim yapmaya, müşteriyi tüm çalışmalarımızın ve hizmetlerimizin odak noktasına oturtmaya çalışıyoruz. Eşsiz Yamaha tarzını ve değerlerini müşterilerimiz ile kurduğumuz bağda görebilirsiniz. Sosyal medya kanalları kullanıcılarımız ve takipçilerimizle sıcak ilişki içinde olduğumuz, onların fikir ve tepkilerini anında alabildiğimiz, ölçebildiğimiz alanlar. Nitelikli ve bilgilendirici içerikler ile digital alanda aktif olarak yer almaya devam edeceğiz. Bizi bu ödüle layık gören ve takip eden herkese teşekkür ederiz” dedi.

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.