Motosiklet Habercileri

Yamaha’da özel avantajlar

Yamaha’da özel avantajlar
20 Ekim 2018 - 7:49

Türkiye’de segmentinin önde gelen modellerinden olan Yamaha MT-25 ve YZF-R25, yüzde 10 fiyat avantajı ile Yamaha bayilerinde satışa çıktı. Yamaha, motosikletlerin yanı sıra yedek parça ve servis hizmetlerinde de avantajlı fırsatlar sumaya devam ediyor.

Yurtiçinde toplam 60 bayi aracılığıyla müşterilerine ulaşan ve benzersiz ürün ve hizmetlerini sunan Yamaha Motor’un tüm bayilerinde kampanya dahilinde MT-25 19 bin 990 TL, YZF-R25 ise 21.500 TL satış fiyatı ile kullanıcıları ile buluşmayı bekliyor.

Yurt genelinde ulusal ve uluslararası tüm markaların desteklediği “Enflasyonla Mücadele” programına destek olan Yamaha Motor, motosiklet kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen modellerinden MT-25 ve YZF-R25’i kampanyaya dahil etti. Stoklarla sınırlı kampanyadan faydalanmak için tek yapılması gereken Yamaha Motor bayisini ziyaret etmek.

Çift silindirli motor ve yüksek verimlilik

Yamaha Supersport segmentindeki YZF-R25 modeline gücünü; 250cc, çift silindirli, sınıfının en gelişmiş teknolojilerini kullanan bir motor verir. 12.000 dev/dak. değerinde 36 PS maksimum güç çıkışıyla R25, her seferinde heyecan verici bir sürüş imkanı sunar. Yamaha’nın efsanevi R serisi DNA’sını bütünüyle taşıyan YZF-R25, günlük kullanımda ihtiyacın ötesinde bir deneyim sunuyor.

Hyper-Naked segmentinde ise MT-25’in ergonomik yapısı ve oturuş pozisyonu, bu modeli sınıfının en rahat ve çok yönlü motosikletlerinden biri haline getiriyor. MT-25, YZF-R25 motoru temel alınarak geliştirilen 249cc motor hacmine, 36 PS güce sahip çift silindirli motoru ile yüksek devirli tork (26.6Nm) üreterek her koşulda keyifli ve eğlenceli bir yolculuk yapmanızı sağlıyor.

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.