Motosiklet Habercileri

Yamaha geleceğin yarışçılarını arıyor

Yamaha geleceğin yarışçılarını arıyor
19 Şubat 2019 - 22:08

Spora Gönül Ver Projesi kapsamında açılacak KNN54 & Yamaha Yarış Okulu’nda, motosiklet yarışına gönül veren 13-16 yaş aralığındaki gençler idolleri Kenan Sofuoğlu gözetiminde eğitim alıp, geleceğin ünlü yarışçıları arasına girmek için ilk adımlarını atacaklar. Pist eğitiminden sonra başarılı olanlar Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen yarışlara katılma hakkı kazanacaklar. Aynı zamanda yarışlarda derece alan gençler Yamaha’nın dünya genelinde on-road ve off-road sürüş eğitim programı bLU cRU nun düzenlediği ‘R3 bLU cRU Challenge’da yarışma hakkı elde edecekler. Bir sonraki adımdaki hedefleri ise Superbike WorldSSP 300 olacak.

Yamaha Motor 2019 yılına hem yeni modeller hem de motosikletçiler için hazırlanan hizmetlerle giriyor. Yamaha Motor Türkiye Genel Müdürü Bora Berker Cansever, 2019 yılındaki yatırımlarını düzenlediği bir basın toplantısında anlattı. Yamaha’nın 2019 yılında yeni ve daha tüketici odaklı, global ve yerel projeler ile sektörde fark yaratmaya devam edeceğini anlatan Bora Berker Cansever, “YOU (Yamaha Offers You) projemiz var. Bayilerimizdeki dönüşümü tamamlıyoruz. Burada Yamaha kullanıcıları için avantajlı kasko, avantajlı kredi fırsatları, uzatılmış garanti süresi, Yamaha onaylı ikinci el satışı ve Yamaha deneyimi sunacağız. Motosiklet kullanıcısı bayiye gittiğinde tüm hizmetleri orada alabilecek” dedi.

IRON MAX tekrar yollarda

Yamaha Motor Türkiye Satış Müdürü Ersin Şeker de, Motobike 2019 Fuarı’nda yeniliklerle motosikletçilerin karşısına çıkacaklarını belirterek, “MAX Ailesi Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de satış rekorları kırıyor. Rezervasyon sistemi ile satışa sunulan yeni XMAX 250, 2019 yılının ilk iki ayında kullanıcılarından tam not alarak satış rekoru kırdı. Aynı ilgiyi görmesi beklenen XMAX serisinin IRON MAX versiyonu da Mart ayı itibariyle Yamaha bayilerinde yerini alacak. Günlük kullanıma heyecan verici performans ve konfor ile eşlik edecek olan IRON MAX, daha şık görünümü ve etkileyici performansıyla fark yaratacak.” Dedi.

Türkiye’ye özel kırmızı renk

YZF-R125 ve YZF-R25 modellerinin 2019 yılında yenilenerek satılacağını anlatan Ersin Şeker, “İki model de ağabeyleri R1’den esenleniyor. Ancak bir özellikleri daha var. Tüm dünyada 2 renk seçeneği ile satılan iki model, Türkiye’ye 3 renk seçeneği ile geliyor. YZF-R125 ve YZF-R25’in Speed Red renk seçeneği sadece Türkiye’ye özel olarak üretilecek ve başka hiçbir yerde satılmayacak” diye konuştu.

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.