Motosiklet Habercileri

Suzuki’den V-Strom 250

Suzuki’den V-Strom 250
29 Haziran 2018 - 17:51

Bir depo yakıt ile 500 km üzerinde yol almayı vaat eden, heybetli yapısıyla şehir dışı hafif arazi şartlarını ve virajlı yolları keyifli haline getiren V-Strom 250/ABS, öte yandan yüksek manevra kabiliyetiyle şehir içinde de büyük kolaylık sağlıyor.

Teknik özellik, kalite, güç ve verimlilik anlamında rakiplerine göz dağı veren V-Strom 250/ABS, 28 bin 750 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Üstelik Suzuki, orijinal aksesuar alımlarında da büyük indirim fırsatı sağlıyor.

Suzuki, kısa bir süre önce satışa sunulan V-Strom 250/ABS modeliyle Dual Purpose sınıfını hareketlendiriyor. Suzuki‘nin efsanevi çöl yarışçıları DR-Z ve DR-BIG modellerine benzer şekilde seçilen özel sarı rengi ve gaga burnu ile karakteri hakkında ipuçları veren V-Strom 250, yeni far ve stop grubu, düşük devir yardımı sistemi, 500 km üzeri yol alabilen 17,3 litrelik deposu, standart karter koruması, 800 mm‘lik sınıfının en alçak selesi ve 12V priz çıkışıyla her doğa ortamında sürücüsünün yanında oluyor.

Çok işlevli LCD gösterge tablosu, yeni nesil LED aydınlatmaları, hafif gövdesi, özenle üzerinde çalışılmış ses özellikleri ve yüksek performanslı fren sistemiyle güvenli ve konforlu sürüşler vaat eden V-Strom 250/ABS, 28 bin 750 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Üstelik motosiklet satın alan motosiklet tutkunları için aksesuarlarda büyük indirim fırsatı sağlanıyor.

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.