Motosiklet Habercileri

Kando felsefesi yola çıktı

Kando felsefesi yola çıktı
08 Mayıs 2018 - 22:48

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla beraber yollarda daha çok görülen motosikletliler için Yamaha bir gezi programı hazırladı. Marka, benimsedikleri Japon Kando Felsefesi’ni (karşısındakinin hissettiklerini anlamak) merkezine alan etkinlik kapsamında 9 yeni modeliyle pek çok şehrin caddelerinde dolaşacak.

Türkiye’nin öne çıkan Japon motosiklet markalarından Yamaha, iki teker kültürünü yaygınlaştırmak ve kullanıcıları trafikte daha görünür kılmak için Yamaha Yolda Projesi’ni başlattı.

Yılda 15 bin motosiklet satan Yamaha Turkey, yaz boyunca Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz ve İç Anadolu’daki şehirlerde dolaşarak motosikletseverler ile buluşacak.

İstanbul’da Yamaha Riding Academi’den başlayan proje ile bu yılın yeni modelleri XMAX 400, XMAX 300, XMAX 125, NMAX 155, Tricity 155, YZF-R25, MT-07, MT-25 ve Tracer 700 yollara çıktı. Bursa, Balıkesir ve İzmir’le başlayan Yamaha turu, yaz boyunca çeşitli şehirlerde olacak.

Yamaha Yolda projesiyle Türkiye’de yeniliğe imza attıklarını söyleyen Yamaha Türkiye Genel Müdürü Bora Cansever, “Japon-Kando felsefesinden yola çıkarak müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarının üzerinde hizmetler sunmak için çalışıyoruz. Bu felsefe müşterilerimizin olağandışı hallerde hissettiklerini anlamayı içeriyor. Bu proje ile motosiklet tutkunlarıyla daha sıcak temas halinde olarak benzersiz marka imajını güçlendireceğiz” dedi.

Dikiz aynasıEtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYarışlarYeniler
KATALONYA’DA ZİRVENİN SAHİBİ TOPRAK RAZGATLIOĞLU
EtkinliklerGenelİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
ULUDAĞ’IN ZİRVESİNE MOTOSİKLETLE ÇIKMAK
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
YAMAHA’DAN KADINLARA GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotivYeniler
MOTO GUZZİ’NİN YENİ MACERASI STELVİO
EtkinliklerGenelİki Teker Dışındaİki teker gündemiMarkalardanOtomotiv
SUZUKİ 1000 GX ve 8R MODELLERİYLE PODYUMDA
KÖŞE YAZARLARI

© 2024 Motosiklet Habercileri. Tüm hakları saklıdır.